Waarom online marketing?

In 2017 telde Nederland ruim 16 miljoen internetgebruikers. Van hen heeft 80 procent wel eens online gewinkeld. Elk jaar neemt het aantal internetgebruikers toe. Online marketing is uitermate belangrijk om jouw bedrijf zichtbaar en vindbaar te maken voor deze gebruikers, jouw potentiële kopers.

Opvallen in Google

Nederland telt ruim 550 duizend bedrijven die via internet omzet behalen. Het is dus belangrijk dat jouw website eruit springt in Google en andere zoekmachines. Goed advies over en perfecte uitvoering van online marketing helpt je aan meer bezoekers, meer conversies en meer omzet.

Online marketing strategie

Als online marketing bureau zijn we gespecialiseerd in het geven van professioneel online marketing advies. Een online marketing strategie omschrijft een praktische aanpak om je omzetdoelstellingen te behalen via jouw online kanalen.

Online marketing advies

Wij geven marketingadvies met als doelstelling het aantal bezoekers op je website te vergroten. Ons advies helpt je beter gevonden te worden in Google, zodat je doelgroep je weet te vinden. We optimaliseren je website en verhogen op deze manier het aantal conversies op je website.

Neem contact op