SEA campagne zoals het hoort

Google Ads is een perfect platform om SEA goed te kunnen uitvoeren. Wij zetten een campagne voor je op om leads te genereren. Daarbij beginnen we bij een uitgebreide zoekwoorden analyse. We willen weten welke termen voor jou geld gaan opleveren en het meest relevant zijn.

Hoger in Google met content

Goede content is het belangrijkste aspect voor jouw SEA campagne. Want relevante content aan je bezoekers bieden, helpt ze goede keuzes te maken en sneller te converteren.Weet je niet waar je over moet schrijven? Je start natuurlijk met een zoekwoordenonderzoek. Laat ons je hierbij adviseren. Heb jij een Wordpress website en wil je een SEA campagne op laten zetten? Dan helpen wij je met het installeren van de Google Analytics en Yoast plugin. Je zal zien dat zodra je een begin hebt gemaakt met Yoast, je direct merkbare resultaten zal hebben. Het resultaat is een hogere ranking in Google.

Zonder landingpagina’s geen resultaat

Om succes te hebben met Google Ads moet je landingspagina’s aanmaken op je eigen website. Iedere pagina optimaliseer je vervolgens op een zoekterm. Dit betekent: ijzersterke content, een duidelijke call to action (bijvoorbeeld contact opnemen) en doorlinks naar relevante websites. Maak de beste pagina die er bestaat over dit specifieke onderwerp. Als je hierbij hulp nodig hebt, schakel dan MAD marketing in.

Voordelen van goede SEA

  • Meer traffic/ bezoekers via zoekmachines als Google en Bing
  • Meer bezoekers via sociale media als Facebook en Instagram
  • Optimale ‘customer journey‘ door gebruik van juiste zoektermen

Vraag een SEA campagne aan

Neem contact met ons op. Wij kunnen je waarschijnlijk vandaag nog helpen.

Neem contact op