Wil jij een website laten maken?

Jouw bedrijfswebsite is van groot belang voor je organisatie. Het is immers jouw verkoopkanaal voor duizenden potentiële kopers. Denk je er aan een nieuwe website te laten maken? Groot of klein, met diensten, foto’s, als portfolio, blog of webshop, we helpen je je wensen verwezenlijken. Door onze jarenlange ervaring weten we precies welke oplossing bij jouw bedrijf past.

Persoonlijke aanpak

Wil je je website laten maken door ons? We starten altijd met een persoonlijk gesprek. Heb je al een ontwerp of nog niet? Heb je al content? Heb je nagedacht over zaken als conversie en hosting? We weten dat er veel bij een website komt kijken en helpen je bij iedere stap.

Nieuwe website laten maken?

Onze webdesigners zijn gespecialiseerd op gebied van identiteit, ontwerp en interactie. Simpel en subtiel of groots en gecompliceerd maar vooral goed, snel en met aandacht. Wij zorgen ook voor je merkstrategie, huisstijl of online positionering.

Wat kunnen we voor je doen?

Is je website vindbaar in Google? Is jouw organisatie goed zichtbaar voor je doelgroep? MAD marketing helpt je jouw online présence te verbeteren. En het overzicht te behouden. We denken met je mee, adviseren je en werken altijd op basis van een vrijblijvend voorstel. Zo werken we samen aan een website waarmee jij je bedrijfsdoelen kunt behalen.

Bestaande website optimaliseren?

Om bezoekers te laten converteren op jouw wesite kijken wij naar de gebruiksvriendelijk, de ‘usability’ en jouw website design. In veel gevallen kunnen wij je enkele simpele tips geven om de conversie op je website (veel) hoger te maken.

Wordpress website

Wij zijn gespecialiseerd in Wordpress websites. Wordpress is makkelijk te onderhouden en super gebruiksvriendelijk. Daarnaast werkt Wordpress heel erg goed samen met Google voor je ranking en kun je tal van plugins installeren waardoor ondernemen leuk wordt.

Neem contact op voor meer informatie