Training intuïtieve marketing in Amsterdam

Zonder moeite meer klanten door de inzet van je intuïtie.
Datum: nader te bepalen bij genoeg deelnemers | 10.00 - 17.00 uur

Ben jij heel goed in wat je doet, maar

 • Loop tje bedrijf nog niet echt goed?
 • Lopen je workshops/ trainingen niet echt goed?
 • Heb je geen goed idee wie jouw (niche) doelgroep is? (iedereen heeft een niche!)
 •  Lukt het je (nog) niet om genoeg omzet te genereren voor jouw bedrijf?
 • Weet je niet hoe je zichtbaarder kan worden?

In deze praktische, maar zeer efficiënte training ontdek jij hoe je jouw marketingaanpak kan optimaliseren voor meer klanten en omzet.

Alle (ja, alle) antwoorden op bovenstaande vragen kan je vinden wanneer je intuïtieve marketing toepast. Jóuw intuïtie is namelijk een zeer krachtige en nauwkeurige bron, waar jij en veel andere ondernemers nog te weinig gebruik van maken.

Doelgroep, waarde & producten kiezen

In deze workshop besteden we leer je je richten op ondernemen vanuit jouw intuïtie. Je richt je dan alleen op dat wat echt bij je past. Vanuit die kracht ontstaat een marketingaanpak die gegarandeerd succes oplevert.

Je ontdekt:

 • Wie je niche doelgroep is
 • Wat de specifieke behoeften zijn van die doelgroep
 • Welke producten of diensten jij ze kan aanbieden en voor welke prijs
 • Welke richting je uit moet met je bedrijf
 • Hoe je meer klanten aantrekt, zonder moeite
 • Hoe je meer geld kan verdienen

Merk dat je meer klanten aantrekt, met minder moeite. Marketing doen is zo ineens heel leuk en gaat meer vanzelf.’ – Maite Wetters, marketeer.

Speciale methodes voor intuïtief ondernemen

We maken geen gebruik van marketing modellen zoals SWOT, de 4P, 5C of de BCG matrix. Dit zijn methodes waarbij je je ratio gebruikt. Deze training kan op zichzelf staand gebruikt worden, of als aanvulling op reguliere marketingmethoden.

Wat gaan we doen?

 • Marketingopstellingen. Dit is een super-effectieve methode om op een fundamenteel niveau inzicht te krijgen in wat er nodig is om meer klanten aan te trekken.
 • Daarnaast gaan we op een nuchtere, praktische werken met inzicht-gevers, zoals meditatie, visualisatie en intuïtieve kaarten. Deze methodes leveren je gegarandeerd helderheid, focus, inspiratie en daadkracht op.

Voor wie?

Deze training is voor iedereen. En met name voor zzp’ers, coaches, freelancers, ondernemers, founders, owners, CEO’s die zelf marketing doen, marketingmanagers, sales mensen en iedereen die het geheim wil ontdekken van het moeiteloos aantrekken van meer klanten met een intuïtieve marketing aanpak.

Waarom deze training

Maite:‘Ik zie het als mijn missie om bewuste ondernemers meer impact te laten creëren door ze een manier van marketing te laten ontdekken die wél werkt, die bij ze past. Zo wil ik hen het podium geven dat zij verdienen.’

Martijn: ‘De marketing van nu is nog erg op modellen uit de boeken gefocust en past minder bij hun werkwijze. Gelukkig kunnen ondernemers nu aan de slag met marketing met hun intuïtie. Dit blijkt een heel krachtige en nauwkeurige bron waar veel ondernemers nog weinig gebruik van maken.’

Over de trainers

De trainer van deze workshop is Martijn Meima.

Over Martijn:Bedrijven zijn voor mij hulpmiddelen om mensen mooie dingen te laten bereiken en niet andersom. Een wereld waarin we vanuit ons hart zakendoen en niet alleen maar meer en meer willen ten koste van de wereld en van anderen. Daarom coach en train ik ondernemers om op een intuïtieve manier zaken te doen. Door je intuïtie in te zetten, beschik je over zoveel meer informatie en neem je beslissingen die altijd tot een mooiere wereld leiden.

Datum, tijd, locatie & prijs

Datum Nader te bepalen
Tijd 9.30 tot 17.00 uur
Prijs € 197 excl. BTW
Plaats Amsterdam 
Inclusief Online materiaal dat is behandeld tijdens de workshop, thee, koffie, gezonde snacks en een lunch.

Praktisch

De trainingstijden zijn van 9.45 tot 16.30 uur. Vanaf 9.30 uur ben je welkom voor koffie/thee en wat lekkers.

Investering in jezelf en je bedrijf

Met deze workshop maak je echt een stap met je bedrijf en in je persoonlijke ontwikkeling.

Meld je aan voor deze training